Çorum İl Sağlık Müdürlüğü

02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası

Güncelleme Tarihi: 06/11/2017

losev.jpg

Lösemi, çocukluk çağında görülen en yaygın kanser türlerinden biri olmakla beraber, dünyada 16 yaş altındaki çocuklar ile birlikte her yaş grubundaki insanları olumsuz etkilemektedir. Hayat kalitesini düşüren lösemi hastalığı sürecinde, ailelere ve hastalara iyi bir tedavi ve moral desteği ile hastaların büyük oranda iyileştiği hiçbir zaman unutulmamalıdır. İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi olarak; tüm lösemili çocuklara ve hastalara Allah’tan şifa diliyoruz.