Hasta Okulumuz Eğitim Faaliyetleri Devam ediyor.
08 Şubat 2019

hasta-okulu-iskilip1.png

Hastanemiz bünyesinde başlatılan hasta okulunda, hasta ve hasta yakınlarına sağlık eğitimi verilmeye devam ediyor.

Bu kapsamda "Depresyon" konulu eğitim Psikolog Büşra SEYHAN tarafından 08.02.2019 tarihinde hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Eğitim sonrasında eğitime katılan hasta ve yakınlarına Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Doktor Muhammet Halil DURU tarafından katılım belgesi takdim edildi.

• 008.jpeg
  • 009.jpeg
  • 007.jpeg
  • 006.jpeg
  • 014.jpeg
  • 013.jpeg
  • 012.jpeg
  • 011.jpeg
  • 005.jpeg

Hasta okulu proje kapsamında önümüzdeki günlerde ise obezite, sağlıklı beslenme, depresyon, KOAH, kırım kongo kanamalı ateşi, menapoz, sigara-alkol-madde bağımlılığı,
çocuklarda ishal ve beslenme, ağız hijyeni, panik atak, akılcım ilaç kullanımı ve organ bağışı konularında bilgi ve eğitimlere yer verilecek.

Hasta okulu programı'na tüm hasta ve hasta yakınları ücretsiz olarak katılabilecekler.