Bilinçli annelik için Sizde katılmak ister misiniz?
17 Eylül 2019

Mutlu anne mutlu bebek sloganı ile yola çıkan İskilip Atıf Hoca Devlet hastanesi Gebe Okulu eğitimlerine devam ediyor.

Biz hazırız ya siz?

Gebe okulu kapsamında anne adaylarına gebelik süresince ve doğum sonrasında karşılaşılabilecek her türlü sorunlarla mücadele eğitimlerinin yanı sıra Emzirme eğitimi, bebek bakımı, bebek banyosu, kıyafet giydirme, tırnak kesimi, gaz masajı gibi birçok konuda Kadın Doğum uzmanı ve alanında deneyimli ebeler tarafından eğitimler veriliyor.

Annelik yolculuğuna güvenli çıkın.

Doğum öncesi ve sonrası süreçler konusunda da anne adayının yanında yer alan gebe okulu,  gebelikte beslenme, nefes ve kas egzersizi konularında uygulamalı eğitimlerini Hastane içerisinde bulunan Gebe Okulunda gerçekleştiriliyor.

Aynı zamanda anne sütünün önemininde özellikle vurgulandığı eğitimlerinden tüm anne adayları ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor.

0 364 511 05 05 – 06 – 07 -08 Dahili 2201 numaralı telefondan detaylı bilgiye ulaşılabilmektedir.

• gebe okulu afiş.jpeg
  • GEBE OKULU1.jpeg